Site Login

BANK & FINANS

Finansmarknaden möter stora utmaningar i form av vidareutveckling av tjänster och kontinuerliga krav på ökad effektivisering, automatisering och utökad rapportering med bättre kvalitets- och kontrollnivåer.

SENIORA KONSULTER

iSite är sedan många år starkt etablerade med uppdrag hos alla de stora nordiska aktörerna på bank- och finansmarknaden. Med våra erfarna medarbetare kan vi tillgodose att leverera marknadsledande lösningar.

VÅRA UPPDRAGSGIVARE

Vi är etablerade främst inom bank och försäkring. Både bland banker och försäkringsbolag, privata som offentliga. Uppdragen spänner från regulatoriska krav till effektiviseringar.

Nyheter

iSite har nu en unik möjlighet att erbjuda våra kunder en förmånlig kombination av erfarenheter inom systemutveckling. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Mikael Weining, 2018-04-10

iSite

iSite växer, Radoslav Gachkov, Diana Khosravi, Daniel Lundqvist och Julijana Cvetkovska är våra nyaste (och givetvis mycket välkomna) medarbetare.

Mikael Weining, 2018-04-10

iSite

I vår senaste rekryteringskampanj så har vi nu stärkt oss med seniora kompetenser på databassidan inom framför allt Oracle och MSSQL. Vi märker ett ökat behov av utvecklare med kompetens i flera lager av stacken.

Mikael Weining, 2018-04-10

iSite